LEVANDŲ HIDROLATAS

Akcija!

4.00  2.50 

NURIMK IR BŪK SAVIMI

Užaugintos ekologiškai ir distiliuotos variniame alembike atsižvelgiant į gamtos dėsnius.

Sudėtis: Levandų (Lavandula angustifolia) distiliuotas vanduo su natūraliai esančiais eterinių aliejų komponentais. Be konservantų, nespirituotas.

Savybės: Raminančios, analgetinės, mažinančios kraujo spaudimą, apvalančios, stresą mažinančios;

Paskirtis: veido tonikas, gaiviklis, veido valiklis, sudirgusiai ar po saulės paraudusiai odai. Patartina hidrolatu drėkinti odą prieš tepant kremą, aliejų ar serumą. Purškite ant sausų plaukų jiems atgaivinti. Taip pat naudokite kaip patalynės gaiviklį, oro gaiviklį. Aromatinėms vonioms pilkite į vonią 30-50 ml. Labai tinka tiems, kurie yra nervingi ar net agresyvūs, kuriems būdingas galios troškimas, spaudimas ir stresas darbe, arogancija, nekantrybė. Padeda atkurti ryšį su visata, atblokuoti septintąjį energetinį centrą. Žmonės turintys daug „ugnies“, atgaus ramybę ir giedrumą gerdami skiestą levandų hidrolatą.

Hidrolatas yra pakrautas bioaktyvia energija, todėl padės tiek kiek reikia ir tam, kam reikia.

Išvalyti

Aprašymas

Senovėje, levanda, kurios pavadinimas kilęs iš lotyniško žodžio „lavare“ – prausti, valyti, buvo naudojama fiziniam ir psichiniam apsivalymui.

Paprastai rekomenduojama levandą naudoti tik išorėje. Jis nėra kenksmingas, jei vartojamas į vidų, bet nėra labai skanus. Yra daug kitų, geresnio skonio panašių savybių hidrolatų, kuriuos galima naudoti į vidų. Paprastai pH yra artimas daugumos „subalansuotų“ kosmetikos gaminių pH, todėl jis idealiai tinka kiekvienam odos tipui reguliariam naudojimui. Pridėtas prie turimų  odos priežiūros produktų, jis nekeis jų numatytų savybių ir pridės malonų aromatą bei savo naudingas vėsinančias ir gydančias savybes. Levanda pagrįstai garsėja savo regeneraciniu poveikiu pažeistai ar jautriai odai. Pridėkite jį prie kaukių su avižiniais dribsniais, kad nenusausintumėte giliai; naudokite jį kasdien kaip makiažo valiklį ir toniką, tepkite vatos diskeliu. Drėkinkite veidą ir kaklą visą dieną, kad išvengtumėte pernelyg didelio išsausėjimo.

Purškite odą prieš ir po skutimosi ar plaukų šalinimo, kad sumažintumėte uždegimą, geriau nusiskustumėte ir išvengtumėte įaugusių plaukų. Nepakeičiamas odos priežiūrai keliaujant. Naudokite jį lėktuve, visam kūnui, įskaitant pėdas ir kojas; vežkitės į šiltus kraštus, kad nuramintų saulės nudegimus, karščio bėrimus, saulės smūgius ir niežulį.

Jo saldus ir malonus aromatas daro levandas labai tinkančias vaikams. Naudokite jį įpjovimams ir įbrėžimams valyti (taip pat ir suaugusiems); Naudokite jį, kad nuramintumėte slogią nuotaiką ir užbaigtumėte įniršius su ašaromis, ir įpilkite į vonios vandenį arba purškite tiesiai ant lovos ramiam nakties miegui. Mažos mergaitės mėgsta turėti savo kvepalus, o šie nesukels alergijos ar odos reakcijų. Levandos yra nuostabios naudoti kūdikiams nuo gimimo ir gali būti dedamos į vonią, naudojamos kūdikio užpakaliukui valyti arba kartu su ramunėlėmis nuo vystyklų bėrimo. Dulksna ore kūdikio kambaryje arba purškimas ant tėvų drabužių prieš dedant į nešynę padės lengviau nurimti ir užmigti. Derinkite su didramunių hidrolatu, kad gautumėte geriausią kūdikių mišinį.

Raminančios ir atvėsinančios kūną, protą ir dvasią, levandos gaivina kambarį namuose ar biure. Naudokite automobilyje, kad nuramintų ir išvengtumėte pykčio dėl eismo. Derinkite jį su pelargonija, rožėmis ar kvapniaisiais šalavijais ir naudokite karštą ar šaltą ant pilvo ir nugaros nuo mėšlungio ir PMS. Sumaišykite jį su trupučiu pipirmėčių ir šalavijų ir pasipurkšite esant karščio bangoms, o prieš kitą svarbų susitikimą išbandykite gurkšnį šio derinio, kad susivaldytumėte.

Naudokite jį neskiestą kompresui ant kaklo, pečių ir kaktos, kai skauda galvą, jaučiate įtampą ir stresą.

Levanda kvepia geriau nei yra jos skonis, tačiau ji tradiciškai naudojama desertuose, sausainiuose ir leduose.

Hidrolatas yra pakrautas bioaktyvia energija, todėl padės tiek kiek reikia ir tam, kam reikia.

Papildoma informacija

Pakuotė

100 ml, 30 ml